Interim management

Interim professionals om gezond te blijven en te ontwikkelen

Het tijdelijk aanstellen van mij als interim manager kan jou in verschillende situaties helpen. Dat kan variëren van kwartier maken, capaciteitsuitbreiding, tijdelijke management team ondersteuning  tot en met het overbruggen van ziekte of afwezigheid. Interim management vraagt om focus en inzicht in de doelen van jouw organisatie of bedrijf. Met een duidelijk plan van aanpak en uitstekend leiderschap kunnen we samen de volgende stappen realiseren. 

De kennis schiet soms te kort, de organisatieomvang is niet op orde of samenwerking in het team loopt niet gesmeerd.

N

Een ondernemende leider

Als interim manager ben ik een ondernemende leider die u verder kan helpen. Met mijn uitgebreide ervaring in aansprekende projecten bij toonaangevende opdrachtgevers ben ik erg breed georiënteerd.

N

Een doelgerichte teamplayer

Daarbij ben ik praktisch van aard, hands on mentaliteit, resultaat gedreven en makkelijk in de communicatie en omgang met teams. Ik verlies de doelen niet uit het oog en ik neem mensen mee in het proces en zorg voor de broodnodige voortgang.

N

Mijn netwerk neem ik mee

Ik heb een uitgebreid netwerk op het gebied van financiën, ICT, logistiek, marketing, horeca, vastgoed, HR en productieleiding dat ik graag inzet om u te helpen.

Mogelijkheden

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik maak altijd eerst een vrijblijvende afspraak om de mogelijke opdracht met u te verkennen. Uiteindelijk volgt een voorstel en gaat u kennis maken met een interim manager met verstand van zaken.