Ondernemersadvies 

Ondernemersadvies is er voor jou! Plezier in ondernemen

Dromen van je eigen bedrijf is vaak de start van een aanvraag, er komt immers heel veel op je af bij het opzetten van een nieuwe organisatie. Denk hierbij aan een pand kopen of huren, medewerkers werven en selecteren, financieringen regelen, assortiment samenstellen, concept bedenken , vergunningen, de wet Bibob. Voor je het weet zie je door de bomen het bos niet meer en kan het zomaar zijn dat je belangrijke zaken vergeet. 

Of je wilt een volgende stap maken met groei en goed resultaat als doel. Je wilt vooruit en vooral voorop blijven met je bedrijf. Wat heerlijk is het dan om een klankbord, een sparringpartner, een ondernemer-adviseur te hebben die eerlijk vertelt hoe je bedrijf ervoor staat. En ook vertelt hoe je als ondernemer in je bedrijf staat. Dat noem ik ondernemersadvies!

Door de grote diversiteit aan vragen die er op je af komen ben je niet altijd in staat om zelf daarin de juiste en adequate antwoorden te hebben. 

N

Je hoeft het niet alleen te doen

Niet alleen praten, maar ik ben ook een partner die de handen uit de mouwen steekt als de situatie daar om vraagt. 

N

Geen adviezen uit een boek

Mijn adviezen zijn gebaseerd op ervaringen en door mij vertaald in praktische oplossingen voor elk probleem

N

Je voelt je altijd ondersteunt

Je ontvangt met mij een adviseur die letterlijk en figuurlijk naast je staat en die je nog meer plezier in het ondernemen geeft. 

Mogelijkheden

Bedrijfsadvies

Starten, groeien, investeren, ontwikkelen. Het zijn de thema’s die je als ondernemer dagdagelijks bezig houden. En dan hebben we het over alles, de mensen, de processen, de producten, de markt, kortom alles waar jij als ondernemer wakker van ligt.

Concept en strategie bepalen

Een duidelijke strategie voor je bedrijf is van belang om uiteindelijk de bedrijfsdoelstellingen te formuleren en het actieplan te bedenken om die ook te halen. Uiteindelijk begint het met het opstellen van een bedrijfsplan op 1A4 volgens de OGSM methode. Dit gaat over de lange termijn, de weg er naartoe wordt vertaald in acties voor de korte termijn. Zo hou je grip op je bedrijf. Dat lijkt ingewikkeld maar ik heb daar praktische tips, adviezen en hulpmiddelen voor.

Organisatiestructuur

Goede mensen heb je nodig om je mooie plannen te realiseren. De juiste mensen op de juiste plaats op het juiste moment in je bedrijf. Duidelijke taken en verantwoordelijkheden, slim verdeeld, een duidelijke planning en een heldere structuur. Dan maak je de juiste stappen, dan kom je vooruit. Een goede organisatiestructuur is het belangrijkste voor het welslagen van je plan.

Ondernemersklankbord

Jij bent de creatieve geest, jij bent de ondernemer, jij wilt vooruit. Kortom volop ideeën maar ook vragen over je bedrijf, de ontwikkeling ervan en de markt. Het kan eenzaam zijn aan de top, dan is een professioneel en vertrouwd ondernemersklankbord precies wat je nodig hebt om vooruit te komen.