Gratis

Doorontwikkel

gesprek

Heb jij ook geen tijd? Heb je nog veel werk liggen? Heb je een gezin dat ook aandacht vraagt? Wil je ook nog vrije tijd overhouden?

En wil jij je bedrijf doorontwikkelen en de volgende stap zetten richting meer omzet en voldoening maken? Weet je niet hoe je dit allemaal moet gaan doen en vind je dit enorm tijdrovend? 

Als je elke dag bezig bent met dat ene idee. Als je vanuit passie, ervaring en expertise je gasten verder wilt bedienen, als je de resultaten al voor je ziet maar het komt er toch maar niet van. Dan is NU de tijd om door te pakken! Want een idee blijft een idee totdat je de eerste stap maakt en het doorontwikkeld tot een uitgewerkt plan.

Veel ambitieuze ondernemers hebben een eigen visie en willen graag meer mensen bedienen, meer inkomsten en meer vrijheid in hun tijd. Probleem is dat ze soms wel een idee hebben hoe ze dit zouden kunnen bereiken maar dat ze het zelfstandig niet kunnen of willen opzetten om dit te bereiken. 

Als je echt je droom wilt waarmaken, lees dan verder. Het zou fantastisch zijn als jij je echt kan focussen op een succesvol bedrijf en alleen het werk hoeft te doen wat je het allerliefste doet. Dat kan. Daar is een topmanier voor die jou helpt om je doelen te gaan bereiken.

In deze 45 minuten durende online sessie leer ik je drie strategieën die veel ondernemers over het hoofd zien waardoor ze hun resultaten mislopen

Meld je aan voor de doorontwikkelsessie

In deze online sessie van 45 minuten krijg je het volgende:

  • Je krijgt een deskundig oordeel over jouw kansen
  • Je krijgt inzicht in het opbouwproces van een business
  • Je krijgt duidelijkheid over de keuzes die je gaat maken.
  • Je krijgt nieuwe, uitdagende ideeën en inspiratie
  • Je krijgt 3 super strategieën die jou zeker gaan helpen
  • Je leert welke eerste stap je kunt zetten om snel in actie te komen

De investering voor deze sessie bedraagt 249,- euro excl, echter als je je NU opgeeft is deze sessie voor jou geheel GRATIS en natuurlijk vrijblijvend. 

Als je mee wilt doen aan deze gratis 45 minuten, vul dan het formulier in achter de knop. Hierin staan enkele vragen die je gaat beantwoorden voor het gesprek, zodat we beiden beslagen ten ijs komen.