Over mij

Ik help je graag een bedrijf bouwen dat jou trots maakt, waarin jij grip en overzicht ervaart zodat je doet wat je leuk vindt en waarvan je goed kan leven.

Over Henri Molenaar

Mijn verhaal

Het verbeteren van de gastvrijheid en verhogen van het rendement, daar liggen de kansen van de meeste ondernemers. En voor veel ondernemers is deze combinatie juist een van de grootste uitdagingen. Ondernemen in de horeca is geen eitje.

Mijn naam is Henri Molenaar, geboren in een horeca gezin en opgegroeid in het zalencentrum van mijn familie in het Overijsselse Rijssen. Mijn jarenlange ervaring heeft ertoe geleid dat ik heb gezien dat de drive van elke horecaondernemer is bezig zijn met gastvrijheid en gastgerichtheid. Lekker eten, lekker drinken en een warme gezellige setting neerzetten voor de gasten. Een ultieme beleving! De horeca en hospitality branche is een wereld die altijd in beweging is. Een wereld waarin dromen uitkomen maar waarin je ook enorme uitdagingen tegenkomt.

Deze drive is de kracht achter het succes van jouw bedrijf. Dat is waar jij en je team elke dag mee bezig zouden mogen zijn. Maar lukt dat ook? Want menig ondernemer heeft aan passie en gedrevenheid niet voldoende. Zelfs aan een uitgebreid plan heb je niet voldoende. Ervaring, (zelf)kennis en concrete doelen helpen je aan het verhogen van je rendement.

Je hoeft het echt niet alleen (met je team) te doen. Ik ben er om jou verder te helpen. Mijn ervaring en kennis draag ik graag over aan een nieuwe generatie ondernemers in de horeca en hospitality branche. Ik help je graag een bedrijf bouwen dat jou trots maakt, waarin jij grip en overzicht ervaart zodat je doet wat je leuk vind en waarvan je goed kan leven.

Als jij net zo gepassioneerd en gedreven bent als ik kan ik je helpen sneller je dromen te verwezenlijken.

Deze waarden zie je terug in onze samenwerking

Je zegt wat je doet en je doet wat je zegt

Elke samenwerking is gebaseerd op elkaar begrijpen, vertrouwen en transparante communicatie.

l

Overzichtelijke, effectieve en praktisch adviezen

Uiteindelijk zal ons advies altijd resulteren in een overzichtelijk plan op 1 A4. Als je meer tekst nodig hebt is het al niet meer uit te leggen en uit te voeren.

Vanuit een andere invalshoek naar het probleem kijken

We starten bij je wensen en mogelijkheden en sparren ons een weg naar nieuwe kansen en invalshoeken. Oude gedachten, patronen en gewoonten zullen doorbroken gaan worden. Dat gaat dat gewilde nieuwe resultaat opleveren.

Gecommitteerd aan het resultaat

Het grote doel is een bedrijf bouwen dat jouw trots maakt, waarin jij grip en overzicht ervaart zodat je doet wat je leuk vind en waarvan je goed kan leven.

Henri Molenaar

Klaar voor die doorontwikkeling ?