‘Een rare wereld….’

Als je dochter van 19 tegen je zegt: “Papa wat leven we toch in een rare wereld”, dan zet je dat weer even ongelofelijk aan het denken. Is dat ook zo? Is dat altijd zo geweest? En waarom zegt ze dat nu zo ineens?

Nu een dag verder heb ik wel de behoefte om er iets over te schrijven. Het is inderdaad maar een rare wereld. Alle ontwikkelingen rondom The Voice, een rapper die zijn vrouw mishandeld, een zangeres die even verhaal komt halen bij de Jumbo, een Amsterdammer die mensen in de Apple Store gijzelt, een president die op oorlog uit is en zo kan ik nog wel honderd items benoemen.

Compleet los van normen en waarden, waar is de beleefdheid het wederzijds respect en de oprechte interesse in de andere mens gebleven? Inderdaad een ‘rare wereld”……………

De Horeca is weer open in die rare wereld

Maar, er zijn ook positieve zaken te benoemen en wellicht draagt die ontwikkeling wel weer bij aan een betere wereld. DE HORECA IS WEER OPEN en vanaf 25 februari 2022 weer zonder al te veel beperkingen. Wij als horecaondernemers kunnen weer doen waar we goed in zijn. Onze gasten verwennen, heerlijk eten serveren, met een glimlach de drankjes rijkelijk laten vloeien maar vooral de gasten met een goed gevoel weer naar buiten laten gaan. Elke dag wandelen zo weer duizenden Nederlanders over de drempel van jouw zaak die “rare wereld” in.

Een korte blog dit keer maar veel meer een blog om maar eens te benadrukken hoe belangrijk het is dat onze sector open is! Wij zorgen voor plezier en vermaak en dat hebben we keihard nodig in deze tijd. Na de pandemie doemen er ongetwijfeld altijd weer nieuwe problemen op maar als je die eens lekker kunt relativeren in een mooie ambiance met gezellige mensen dan lost er ook alweer veel op. Je hebt het keihard nodig om in de hectiek van deze tijd ook eens lekker te kunnen ontspannen. Het ventiel mag weer open, de spanning in de volgepompte wereld even laten ontsnappen.

Succes allemaal !

Aan alle horecatoppers die de komende weken weer vol gas vooruitgaan en natuurlijk al die carnavals-horecatijgers in het Zuiden, heel veel succes en plezier met al jullie gasten die smachten om weer eens maximaal te genieten van jullie gastvrijheid en gastgerichtheid.

Geniet en maak er weer een mooie wereld van, we hebben jullie keihard nodig

Henri Molenaar

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *